Majmok származása > Majom - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Majmok származása > 4 weboldal. Kategória leírása: Az ember és a majom genetikai rokonságáról.

majom.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Inkább vízimajmok voltunk
Inkább vízimajmok voltunk
http://index.hu/tudomany/tortenelem/vizimaj6108/

Sajnálattal gondolok rá, hogy az ebben a műben levont legfőbb következtetés, hogy az ember valamely alacsonyrendű szervezetű alaktól származik, sokak számára nagyon visszataszító lesz.” Charles Darwin többek közt ezzel a gondolattal zárja egyik nagy jelentőségű munkáját...

index.hu
Félmajmok
Félmajmok
http://www.kislexikon.hu/felmajmok.html

(Prosimii), az emlősállatok egyik (fölülről lefelé 3-ik) rendje, melynek képviselőit régebben azért, mert lábaiknak egyik - hüvelyk - ujját, a többinek ellenébe helyezhetik, a valódi majmokkal egyesítették, ma már azonban anatómiai viszonyaikra való tekintetből azoktól elkülönítik.

www.kislexikon.hu
Emberszabásúmajom félék (Pongidae)
Emberszabásúmajom félék (Pongidae)
http://mek.oszk.hu/03400/03408/html/41.html

Az állatvilág legmagasabb rangú s az emberhez leghasonlóbb csoportját az emberszabású majmok (Pongidae, Anthropomorphae) családja alkotja. Nevüket teljes joggal viselik. Az emberhez való hasonlóságuk oly nagy, hogy aki az állatkertben csak egyszer is látja őket – hát még aki behatóbban foglalkozik velük –, azonnal maga is így nevezné őket, ha már régóta nem ez volna a nevük.

mek.oszk.hu
Tiltott régészet?
Tiltott régészet?
http://www.nemere.hu/tiltott.htm

Valóságos bomba lehet mindazok számára Michael A. Cremo könyve, akik a darwini evolúciót tanították az egyetlen kötelező elméletként. A közelmúltban magyarul is megjelent a 'Tiltott régészet. Az emberi faj rejtélyes eredete' című vaskos kötet cáfolja, hogy az ember az állatvilág részeként és annak folytatásaként, abból fejlődött ki, és nem is olyan régen, mindössze néhány százezer éve léteznek a bolygó felszínén a mai emberhez hasonlatos lények.

www.nemere.hu
Oldal leírása
majom.wyw.hu: Majom katalógus. Ember és majom rokonsága, híres majmok. Csimpánz, gorilla, orangután, pávián, bonobo, gibbonfélék, makifélék.
Gyűjteményünkben 125 válogatott majom témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 125 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 4224